Yhteystiedot

Yhteystiedot: Kuopio Outokumpu Joensuu

Yritys

Kone ja Tarvike M.Leppänen Oy on jo 30-vuotta toiminut perheyritys Itä-Suomesta.

Yrityksemme keskittyy Outokummun ja Kuopion myymälän osalta niin suurten kuin pienienkin laatu pienkoneiden myyntiin ja huoltoon. Tuotevalikoimastamme löytyy moottorikelkat Skidoo ja Lynx, Can am-mönkijät, Sea-doo -vesijetit, metsä-piha ja puutarhakoneet, ajovarusteet, Majava-peräkärrit, Makita-työkoneet, IKH-työkalut ja tarvikkeet sekä laaja valikoima varaosia ja lisätarvikkeita. Meiltä löytyy osia myös vanhempiinkin pienkoneisiin.

Joensuun myymälästä löytyy Husqvarnan metsä- ja piha puolen tuotevalikoima.  Palvelumme on löytänyt myös ammattilais-asiakaskunta kuten: kaupungit, metsä-ja maatalousyrittäjät, kiinteistöhuollot, taloyhtiöt ja kestävää kalustoa tarvitsevat urakoitsijat. Helmikuussa 2020 avasimme oman pienkone huolto-korjaamon Joensuun myymälän yhteyteen Kuurnankatu 2. Huoltotilamme ovat uudistetut ja varustettu nykyaikaisimmalla tekniikalla. Korjaamomme on niin sanottu monimerkkihuolto. Käytämme huolloissa pääasiassa alkuperäisiä varaosia mutta myös tarvikeosat löytyy. Joensuussa huoltopuolesta vastaa Timo Leinonen ja Jami Leppänen. Molemmat ovat käyneet viimeisimmät huoltokurssit ja vahva vuosien osaaminen löytyy etenkin moottorikelkka, mönkijä, vesijetti ja Husqvarna pienkone puolelta.

 

Historian havinaa:

Mika Leppänen perusti ensimmäisen autotarvike- ja varaosamyymälän Polvijärvelle vuonna 1988. Sittemmin 90-luvulla myyntiin alkoi tulla myös pienkoneita ja rautakaupan tavaraa asiakkaiden tarpeiden mukaan. Tutuksi tulivat mopot, moottorikelkat, Stihl-metsä-ja pihapuolen koneet.

2000-luvulla yritys on kasvattanut etenkin pienkonepuolen valikoimaa. Toiminta laajentui hiljalleen nykyiselle tasolle. Outokumpuun 2005, Joensuuhun Husgvarna erikois-myymälä 2008 ja Kuopioon 2010. Autohuolto ja –tarvike puoli jäi Polvijärven liiketoiminnan myynnin jälkeen kokonaan valikoimasta 2013.

2016 syksyllä Kuopion myymälätilat vaihtuivat tarpeen mukaan suurempiin, jotta voisimme vastata kysyntään entistä paremmin.

2020 helmikuussa avasimme Joensuun myymälän yhteyteen oman huoltokorjaamon, jotta voimme palvella asiakkaitamme entistä monipuolisemmin. Syksyllä laajensimme Kuopion ajovarustevalikoimaa 100m2 myymälän sisälle rakennetun parven ansiosta.

2021 kesällä Kuopion myymälän viereiselle tontille nousee lisää toimitilaa huolto-korjaamo ja varastokäyttöön. Haluamme panostaa tulevaisuuteen ja kehittää toimintaamme asiakkaiden toiveiden pohjalta.

Nykypäivänä yrityksessä työskentelee myös Mika Leppäsen vaimo, lapset ja veli. Yrityksemme toiminta-ajatuksena on tarjota asiakkailleen laadukasta, nopeaa palvelua ja merkkikoneita nykyaikaisissa puitteissa.

Valtakunnalliset yritys-palkinnot:

2018 Seadoo dealer of the year pac

2019 Lynx & Skidoo dealer of the year pac

2020 Lynx dealer of the year

2020 Sea-doo dealer of the year

2021 Ski-doo dealer of the year

Jotta voisimme palvella entistä paremmin.

Meillä asiakas on aina ykkönen! – Mika Leppänen, kauppias & toimitusjohtaja

Nopea toimitus
Nopea toimitus
Osta nyt, maksa myöhemmin
Osta nyt, maksa myöhemmin
Kirjaudu Kassalle