Yhteystiedot

Yhteystiedot: Kuopio Joensuu

Yritys

Kone ja Tarvike M.Leppänen Oy on jo 30-vuotta toiminut perheyritys Itä-Suomesta.

Yrityksemme keskittyy Joensuun ja Kuopion myymälän osalta niin suurten kuin pienienkin koneiden myyntiin ja huolto-korjaamoon.

Kuopion tuotevalikoimasta löytyy moottorikelkat Skidoo ja Lynx, Can am-mönkijät, Sea-doo -vesijetit, Husqvarna metsä-piha ja puutarhakoneet, Ktm ja Fantic sähköpyörät, Beta ja Kawasaki motocross ja enduropyörät, Suzuki ja Tohatsu perämoottorit, Alutroll alumiini-veneet, Suomi soutoveneet, Fantic mopot ja kevyt moottoripyörät, Sym-skootterit,  Majava-peräkärrit ja tarvikkeet sekä laaja valikoima varaosia ja lisätarvikkeita. Lisäksi Kuopion myymälässä laaja valikoima ajovarusteita, kypäriä ja suojavarusteita moottoriurheiluun.

Joensuussa edustamiamme laitemerkkejä on: Yamaha, Husqvarna metsä-piha ja puutarhakoneet, Beta-mopot ja moottoripyörät, Fantic sähköpyörät, mopot ja moottoripyörät, Amt-veneet,  Majava-peräkärrit. Lisäksi  meillä on laaja ajovaruste-valikoima niin motocross, mopo, vesijetti kuin kelkkaharrastajallekin.Yamaha-jälleenmyynti ja merkkihuolto edustus meillä alkoi keväällä 2022 suurempien myymälätilojen myötä. Yamaha tuoteperheeseen kuuluvat moottoripyörät, mönkijät, moottorikelkat, perämoottorit, vesijetit, lumilingot, generaattorit ja AMT-veneet.Husqvarna-pienkonemyymälä ja pienkoneiden monimerkki huolto-korjaamo. Myymälästämme Husqvarna metsä,-piha ja puutarhakoneet sekä niiden varaosat ja suojavarusteet.

 

Historian havinaa:

Mika Leppänen perusti ensimmäisen autotarvike- ja varaosamyymälän Polvijärvelle vuonna 1988. Sittemmin 90-luvulla myyntiin alkoi tulla myös pienkoneita ja rautakaupan tavaraa asiakkaiden tarpeiden mukaan. Tutuksi tulivat mopot, moottorikelkat, Stihl-metsä-ja pihapuolen koneet.

2000-luvulla yritys on kasvattanut etenkin pienkonepuolen valikoimaa. Toiminta laajentui hiljalleen nykyiselle tasolle. Outokumpuun 2005, Joensuuhun Husgvarna erikois-myymälä 2008 ja Kuopioon 2010. Autohuolto ja –tarvike puoli jäi Polvijärven liiketoiminnan myynnin jälkeen kokonaan valikoimasta 2013.

2016 syksyllä Kuopion myymälätilat vaihtuivat tarpeen mukaan suurempiin, jotta voisimme vastata kysyntään entistä paremmin.

2020 helmikuussa avasimme Joensuun myymälän yhteyteen oman huoltokorjaamon, jotta voimme palvella asiakkaitamme entistä monipuolisemmin. Syksyllä laajensimme Kuopion ajovarustevalikoimaa 100m2 myymälän sisälle rakennetun parven ansiosta.

2021 kesällä Kuopion myymälän viereiselle tontille nousee lisää toimitilaa huolto-korjaamo ja varastokäyttöön. Haluamme panostaa tulevaisuuteen ja kehittää toimintaamme asiakkaiden toiveiden pohjalta.

2021 syksyllä Joensuun myymälämme muutti suurempiin toimitiloihin Kuurnankadulta Pankakoskentie 6:seen. (Avainvaunun entinen tila). Tuotevalikoimassamme vahvasti jatkaa Husqvarna metsä-piha ja puutarha koneet. Lisäksi valikoimamme täydentyi moottoriurheilu-ajovarusteilla, Fantic ja Beta mopoilla ja kevytmoottoripyörillä, Majava peräkärryillä ja venetrailereilla,

2022 keväällä Joensuun myymälän tuote- ja palvelu valikoimaan Yamaha-jälleenmyynti ja merkkihuolto. Yamaha tuoteperheeseen kuuluvat moottoripyörät, mönkijät, moottorikelkat, perämoottorit, vesijetit, lumilingot, generaattorit ja AMT-veneet.

Nykypäivänä yrityksessä työskentelee myös Mika Leppäsen vaimo, lapset ja veli. Yrityksemme toiminta-ajatuksena on tarjota asiakkailleen laadukasta, nopeaa palvelua ja merkkikoneita nykyaikaisissa puitteissa.

Valtakunnalliset yritys-palkinnot:

2018 Seadoo dealer of the year pac

2019 Lynx & Skidoo dealer of the year pac

2020 Lynx dealer of the year

2020 Sea-doo dealer of the year

2021 Ski-doo dealer of the year

2022 Sea-doo dealer of the year pac

2023 Lynx & Ski-Doo marketing performance of year

Jotta voisimme palvella entistä paremmin.

Meillä asiakas on aina ykkönen! – Mika Leppänen, kauppias & toimitusjohtaja

Nopea toimitus
Nopea toimitus
Osta nyt, maksa myöhemmin
Osta nyt, maksa myöhemmin
Kirjaudu Kassalle