Yhteystiedot

Yhteystiedot: Kuopio Outokumpu Joensuu

Yritys

Kone ja Tarvike M.Leppänen Oy on jo 30-vuotta toiminut perheyritys Itä-Suomesta.

Mika Leppänen perusti ensimmäisen autotarvike- ja varaosamyymälän Polvijärvelle vuonna 1988. Sittemmin 90-luvulla myyntiin alkoi tulla myös pienkoneita ja rautakaupan tavaraa asiakkaiden tarpeiden mukaan. Tutuksi tulivat mopot, moottorikelkat, Stihl-metsä-ja pihapuolen koneet.

2000-luvulla yritys on kasvattanut etenkin pienkonepuolen valikoimaa. Toiminta laajentui hiljalleen nykyiselle tasolle. Outokumpuun 2005, Joensuuhun Husgvarna erikois-myymälä 2008 ja Kuopioon 2010. Autohuolto ja –tarvike puoli jäi Polvijärven liiketoiminnan myynnin jälkeen kokonaan valikoimasta 2013.

2016 syksyllä Kuopion myymälätilat vaihtuivat tarpeen mukaan suurempiin, jotta voisimme vastata kysyntään entistä paremmin.

Yrityksemme keskittyy Outokummun ja Kuopion myymälän osalta niin suurten kuin pienienkin laatu pienkoneiden myyntiin ja huoltoon. Tuotevalikoimastamme löytyy moottorikelkat Skidoo ja Lynx, Can am-mönkijät, Sea-doo -vesijetit, metsä-piha ja puutarhakoneet, ajovarusteet, peräkärrit, Makita työkoneet, IKH-työkalut ja tarvikkeet sekä laaja valikoima varaosia ja lisätarvikkeita. Meiltä löytyy osia myös vanhempiinkin pienkoneisiin. Joensuun myymälästä löytyy pelkästään Husqvarnan metsä- ja piha puolen tuotevalikoima.  Palvelumme on löytänyt myös ammattilais-asiakaskunta kuten: kaupungit, metsä-ja maatalousyrittäjät, kiinteistöhuollot, taloyhtiöt ja kestävää kalustoa tarvitsevat urakoitsijat.

Nykypäivänä yrityksessä työskentelee myös Mika Leppäsen vaimo, lapset ja veli. Yrityksemme toiminta-ajatuksena on tarjota asiakkailleen laadukasta, nopeaa palvelua ja merkkikoneita nykyaikaisissa puitteissa. Verkkokaupan ja uuden sivuston avaus tehtiin kesällä 2018. Idea verkkokaupasta syntyi lukuisien asiakkaiden toiveiden johdosta. Siirrämme vähitellen yrityksemme tuotevalikoiman kaikkien saataville, jotta voisimme palvella ihan kotisohvalle asti.

Toimimme vahvasti kilpamoottoriurheilun parissa keskittyen moottorikelkka-enduroon ja snowcrossiin. Myöskin motocross-puolella olemme toimineet yrittäjän oman urheilutaustan kautta. Tuotevalikoimaa ja palveluita on rakennettu vahvasti erikoisosaamisen ja ammattitaitoon paneutuen. Meiltä uskaltaa kysyä niin säätö ja korjausvinkkejäkin.

Vuonna 2018 syksyllä meidät palkittiin Brp Finland oy:n Seadoo pac dealer of year palkinnolla ja vuoden 2019 alussa Lynx ja Skidoo pac dealer of year-palkinnolla. Kuulumme Brp:n platinum- sertifioituihin kauppiaisiin.

Yrityksen tulevaisuuden suunnitelmiin kuuluu jatkuva kehittyminen muuttuvilla markkinoilla ja vuoden 2020 aikana työn alla on Kuopion myymälän huoltokorjaamon laajennus.

Helmikuussa 2020 avasimme oman pienkone huolto-korjaamon Joensuun myymälän yhteyteen Kuurnankatu 2. Huoltotilamme ovat uudistetut ja varustettu nykyaikaisimmalla tekniikalla. Korjaamomme on niin sanottu monimerkkihuolto. Käytämme huolloissa pääasiassa alkuperäisiä varaosia mutta myös tarvikeosat löytyy. Joensuussa huoltopuolesta vastaa Timo Leinonen ja Jami Leppänen. Molemmat ovat käyneet viimeisimmät brp:n huoltokurssit ja vahva vuosien osaaminen löytyy etenkin moottorikelkka, mönkijä, vesijetti ja Husqvarna pienkone puolelta.

Jotta voisimme palvella entistä paremmin.

Meillä asiakas on aina ykkönen! – Mika Leppänen, kauppias & toimitusjohtaja

Nopea toimitus
Nopea toimitus
Osta nyt, maksa myöhemmin
Osta nyt, maksa myöhemmin
Kirjaudu Kassalle