Yhteystiedot

Yhteystiedot: Kuopio Joensuu

Toimitusehdot

VERKKOKAUPPA

Kone ja Tarvike Mika.Leppänen Oy ( y-tunnus 1032125-4 ) myy tuotteita yksityishenkilöille ja yrityksille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin. Verkkokauppaa koskevissa kysymyksissä laita emailia verkkokauppa@konejatarvike.com tai soita Jonnalle 044 712 9072.

TOIMITUSAIKA

Toimitusaika varastossa oleville tuotteille on 1-4 työpäivää automaattisen tilausvahvistuksen lähettämisestä. Pyrimme aina mahdollisimman nopeaan toimitukseen. Mikäli tuote on loppunut tilapäisesti varastostamme, toimitusaika on noin 1-2 viikkoa. Jos tuotetta ei ole enää saatavilla, ilmoitamme siitä sinulle henkilökohtaisesti joko puhelimitse tai sähköpostilla.
Maahantuojien varastoista toimitettavat tilaukset lähtevät meiltä normaalisti 3-7 päivässä tilauksen saapumisesta.

TOIMITUSTAPA JA KULUT

Toimitustapana käytämme postia ja matkahuoltoa. Tilauksesi toimituskulut näet valittuasi maksu- ja toimitustavan. Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan vain Suomeen.

1. Nouto myymälästä
Osta tuotteet verkkokaupasta ja nouda ilmaiseksi valitsemastasi myymälästä.

2. Nouto postista (Itella Economy 16) (max 35kg)
Nouda tilaamasi tuotteet valitsemastasi Postista. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla paketin saapumisesta. Lähetyksen kulkua voit seurata lähetystunnuksen perusteella. Ota henkilöllisyystodistus mukaan kun noudat lähetystä.

3. Nouto postin pakettiautomaatista (SmartPOST) (max 35kg)

4. Kotiinkuljetus (Itella Flex 21) (max 35kg)

Postin kotiinkuljetus on vaivaton tapa vastaanottaa lähetys. Posti sopii kanssasi ajankohdan toimitukselle. Tilaamasi laitteet kuljetetaan kotiin. Lähetykset toimitetaan suuremmissa kaupungeissa vastaanottajille arkisin klo 21 mennessä. Lähetyksen kulkua voit seurata lähetystunnuksen perusteella.

6. 35-55kg:n lähetykset
Ota yhteyttä rahtitavan ja hinnan sopimista varten. Vain Matkahuollon kautta, nouto lähimmästä Matkahuollosta tai Matkahuollon Jakopaketti.

7. Yli 55kg:n lähetykset
Ota yhteyttä rahtitavan ja hinnan sopimista varten

TILAUS-JA MAKSUVAHVISTUS

Onnistuneen tilauksen jälkeen toimitamme sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Vahvistusviestin lähettäminen edellyttää sähköpostiosoitteen antamista tilauksen yhteydessä

MAKSUTAVAT

Kaikkien kotimaisten pankkien verkkomaksupainikkeet: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki.
Lasku- ja osamaksupalvelut: Collector.
Korttimaksaminen: Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express, Eurocard, Diners Club ja JCB. Mobiilimaksaminen: palvelustamme löytyy suosittu MobilePay.
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com

VERKKOPANKIT

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Seuraavassa kyseiset toimitusehdot myös englanniksi.
Payment service provider
Paytrail Oyj (2122839-7) acts as an implementer of the payment handling service and as a Payment Service Provider. Paytrail Oyj will be shown as the recipient in the invoice and Paytrail Oyj will forward the payment to the merchant.
Paytrail Oyj is an authorized Payment Institution. For reclamations, please contact the website you made your payment to.

Paytrail Oyj, business ID 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Phone: +358 207 181830
www.paytrail.com
Netbanks

Paytrail Oyj (FI2122839) provides net bank related payment transfer services in co-operation with Finnish banks and credit institutions. For consumer the service works exactly the same way as traditional web payments.

VAIHTO JA PALAUTUSEHDOT

Sinulla on oikeus vaihtaa tai palauttaa koko tilauksesi tai osa siitä 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Kaikki palautuksesta aiheutuvat kustannukset maksaa palauttaja ellei toisin ole yhteisesti sovittu.
HUOM! Viritys ja Sähköosilla ei ole palautus eikä vaihto-oikeutta.

Nopea toimitus
Nopea toimitus
Osta nyt, maksa myöhemmin
Osta nyt, maksa myöhemmin
Kirjaudu Kassalle