Maasto-ja sähköpolkupyörät

Meiltä löydät Fantic ja Ktm -merkkiset maastopyörät. Kumpikin merkeistä on panostanut laadukkaisiin sähköpyöriin. Löytyy jäykkäperäiset-, fatsport-, täysjousto-, alamäki-, hiilikuitu- sekä kilpapyörät.

Valitse mieleisesi.

Ktm –maastopyörät on ottanut jalansijaa suomen pyörämarkkinoilla. Tunnettu moottoripyörä valmistaja on tuonut mallistoonsa pyöriä, jotka ovat komponenteiltaan ja tekniikaltaan parhaimmistoa. Tunnettu ja laadukas Bosch- moottori jyllää KTM-sähköpyörissä.

Fanticilla on pitkä historia moottoripyörien valmistamisesta 1968 vuodesta lähtien Italiassa.  Fantic sähköpyörissä käytetään mm. laadukasta saksalaista Brose-moottoria, joka on hiljainen ja tarjoaa markkinoiden parhaan väännön 90Nm! Isolla kapasiteetilla olevat akut 630-720kW mahdollistaa pitkän ajomatkan yhdellä latauksella.

Löydä vauhdin hurma metsäpoluilla. Meiltä saat myös ajovarusteet ja mm. Leatt ja Evs suojat.

Käytössä myös useita eri rahoitusvaihtoehtoja mm. Ecster ostorahoitus (maksuaika jopa 120kk) ja Santander ostorahoitus. Voit hakea Santander ostorahoituksen ennakkopäätöstä TÄSTÄ

Lisäksi olemme kumppanina Gobybike- ja Vapaus työsuhdepyöräpalveluille. Lisäksi olemme toimineet etufillari.fi palvelun kanssa.

Näytetään tulokset 1–12 / 24