Robottiruohonleikkurit

Täydellinen nurmikko kätevästi

Husqvarnan robottiruohonleikkurit on suunniteltu kaikenlaisille nurmikoille. Yli kaksi miljoonaa kodinomistajaa luottaa jo älykkään ja kätevän Automower®-leikkurin pitävän nurmikon aina kunnossa.

Jokaiselle pihalle löytyy sopiva Husqvarna-robottiruohonleikkuri

Aloita helpompi nurmikonhoito laajan Automower®-malliston avulla. Olipa kyse jyrkistä rinteistä, kapeista käytävistä, hankalasta maastosta tai monimuotoisesta puutarhasta, meiltä löytyy malli, jolla leikkaat nurmikkosi vaivattomasti.
Voit asentaa leikkurin helposti myös itse, mutta suosittelemme ostamaan leikkurin meiltä asennettuna. Teemme asennuksia Kuopiossa ja Joensuussa. Meillä on myös rajalankojen upotuslaite,jolla saa langat parin sentin syvyyteen, jolloin langat pysyy paremmassa kunnossa.

Mukauta leikkausaikataulua Automower® Connect -sovelluksella ja määritä työskentelyalue joko fyysisellä kaapelilla tai virtuaalisella rajalla. Sitten voit vain rentoutua ja katsella, kun Automower® hoitaa loput. Kun leikkuu on valmis tai akku on ladattava, robottileikkuri palaa automaattisesti latausasemaan. Voit luottaa Automower®-leikkurin tekevän työt puolestasi päivin öin – satoi tai paistoi.

Vuokraa täydellinen nurmikko,

Tutustu leasing-kampanjaan tästä

Näytetään tulokset 1–12 / 13