Suomi-veneet ja soutuveneet

Suomi-soutuveneet on valmistettu tehtaallamme Suomessa. Mallistostamme löytyy lasikuituiset soutuveneet, joissa on panostettu korkeaan laatuun ja hyviin sisätiloihin – soutuvene on oivallinen kalastusvene. Soutuveneet ovat tukevarakenteisia ja turvallisia.

2-kuorirakenteella valmistetut soutuveneet (Suomi 420, Suomi 480 ja Suomi 520 soutuveneet) ovat pinnaltaan sileitä, joten ne ovat helppoja pitää puhtaana. Veneiden 2-kuorirakenteen ansiosta ne kestävät pitkään eivätkä halkeile rakenteisiin jääneen veden takia.

Minkä kokoinen perämoottori soutuveneeseen? Suomi 520 soutuveneeseen suosittelemme enintään 4 kilowattista / 5 hevosvoimaista moottoria.

Lisävarusteina soutuveneisiimme on saatavilla: sivukaiteet, kölirauta, kölimuovi, airot, puinen perämela

Soutuvene ja turvallisuus
Lasikuituisella soutuveneellä on mukava liikkua järvellä – voi samalla nauttia luonnosta, virkistää itseään liikunnalla ja tutkia samalla vesistöä tai järveä. Niska-hartiaseutukin kiittää, koska soutaminen liikuttaa rauhallisesti ja pehmeästi ylävartaloa. Souturetkeillessä kannattaa pitää aina mielessä turvallisuus ja varata ehjät välineet retkelle. Näin souturetki on miellyttävä kokemus. Veneillessä kannattaa ottaa mukaan vähintään seuraavat välineet ja asiat:

pelastusliivit
äyskäri
ankkuri sekä köyttä
vettä juotavaksi
puhelin turvaksi
kartta ja kompassi suunnistusta varten (älypuhelimestakin löytyy yleensä kartta ja kompassi)
Ja tietysti jos on tarkoitus olla retkellä pidempään, niin rinkka tai reppu, teltta sekä tulentekovälineet ovat hyvä lisä.

Näytetään kaikki 5 tulosta